30 d’abril 2021

Anem rodant cap a la ciutat

Botarell - Montbrió del Camp - Riudoms - Vinyols i els Arcs - Reus - Almoster - Castellvell - l'Aleixar - Borges del Camp des de Riudecols

En aquesta sortida ens hem superat i per ara és la més llarga que hem fet sobre rodes amb un total de cinquanta-cinc kilòmetres. 

Teníem l'objectiu d'arribar a Reus i després començar a remuntar cap a casa, tot passant per camins i llocs inexplorats fins ara amb les dues rodes.

Us podem ben dir que no és pas una ruta complicada tècnicament, però sí que és llarga on les cames han d'estar una mica rodades en fer kilòmetres i tot és anar fent i gaudir de la llibertat que et proporciona aquest esport. 

L'Aleixar


Botarell

Montbrió del Camp



Vinyols i els Arcs




Església de Santa Anna - Castellvell del Camp

Així doncs, aquest itinerari transcorrerà per rieres, camins, pistes i agafarem una mica d'asfalt per travessar els pobles i dirigir-nos ràpidament cap a terreny de terra molt més còmode per rodar amb les bicicletes.

No tindrem pas molta dificultat tècnica si esteu acostumats a sortir sovint amb les dues rodes. 

Poder el tram més tècnic el trobarem entre Montbrió del Camp i Riudecanyes. La resta de ruta és de bon fer i pedalejar sense parar per cruspir-te els kilòmetres ràpidament.

Gaudirem de valent el primer tram de la sortida fins a Reus on anirem en constant descens en quasi la seva totalitat.

A partir de Reus ja no xalarem tant i li donarem menys a la llengua perquè començarem a pujar per la riera fins a Almoster i d'aquí a Castellvell, però la cirereta del pastís està per venir amb la pujada ben costeruda, llarga i constant  per asfalt que haurem de remuntar pel camí de l'Aleixar fins al Coll de la Creueta. 

Abans d'arribar-hi tenim un petit descans en forma de baixada on l'asfalt esdevé en una pista de terra per tornar a remuntar un petit tros fins al coll on a partir d'aquí ens deixarem anar i les cames descansaran de valent gaudint del vent a la cara i la velocitat per la superbaixada fins a arribar a l'Aleixar i d'aquí cap a les Borges del Camp per una pista molt bona per rodar. Un cop a les Borges del Camp agafarem la pista que porta fins a Riudecols tallant l'últim tram per la carretera.

Aquí us deixem aquesta nova sortida de BTT i tingueu en compte que la satisfacció rau en l'esforç.

Desitgem que la gaudiu!

DADES TÈCNIQUES:
Distància:55,19 km
Desnivell + acumulat: 580 m
Durada: 5h 40min
Ruta: Circular
Tipus de recorregut: Mixte - Asfalt/pista i camins
Dificultat tècnica: Moderada


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada